Όπως μας πληροφορεί ο Αργολικός Παλμός

Πανηγυρικός εσπερινός στο Ναύπλιο για τον Άγιο Νικόλαο.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάζει το Λιμενικό και οι ναυτικοί τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο στο Ναύπλιο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί ο ιστορικός ναός του Αγίου Νικολάου οι ακολουθίες για την εορτή του Αγίου έγιναν στον ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Ναύπλιο.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ναυπλιώτης αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Ευστρατίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου π. Κυριακός ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εορτή του Αγίου και προσεύχεται γρήγορα να ανοίξει ο ναός και να τιμήσουν τον Άγιο στο ναό του. Παρών οι στρατιωτικές και τοπικές αρχές της πόλεως ,πλήθος κόσμου ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Αδριανός,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου κα. Φέτος δεν έγινε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου λόγω της δυνατής βροχής που έπεφτε στην πόλη.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

 

Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου Τον Άγιο Νικόλαο τιμά το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.