Όπως είχε αποκαλύψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. «Με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας διηγηθώ το περιστατικό, που ο χαρακτηρισμός «θαύμα» φαίνεται πολύ μικρός για να το περιγράψεις. Ημέρα Σάββατο 23/2/2019 η κ. Βασιλική μας οργάνωσε προσκύνημα στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, όπου εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον πνευματικό του αγώνα, σταυρώνει τους προσκυνητές και βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.

Όπως είχε γράψει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Ανάμεσα στον κόσμο και μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, που η σκλήρυνση κατα πλάκας την καθήλωσε εδώ και πολλά χρόνια.
«Περάστε την κοπέλα που είναι στο καροτσάκι» ακούσαμε τον ιερέα να λέει και οι γονείς που την συνόδευαν μαζί με την επτάχρονη κόρη της και τον σύζυγο της την έφεραν μπροστά του.

Την σταύρωσε, την ξανά σταύρωσε, την σταύρωσε σε όλο της το σώμα, την κοίταξε, της έδωσε το χέρι και της είπε «Σήκω»

Η απορία και ο δισταγμός χάραξαν το πρόσωπό της, η πίστη της όμως στο Θεό την ώθησε να σηκωθεί υποβοηθούμενη από τον πατέρα Δημήτριο και τον πατέρα της. «Άφησε την σε μένα» είπε ο ιερέας και την οδήγησε στην προσπάθεια να διανύσει μια απόσταση περίπου έξι με επτά μέτρων και να επιστρέψει πάλι μέχρι το καροτσάκι της.

Η εκκλησία σείστηκε από τη συγκίνηση του κόσμου, δάκρυα κύλισαν στα μάτια όλων των προσκυνητών και μη εξαιρετέου του ιερέως, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.

Αφού την άφησε για λίγο να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο σοκ, της υπέδειξε εκεί όπως καθότανε να κάνει ορισμένες ασκήσεις, όπως αυτές του ποδηλάτου, λύγισμα κλπ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο: Τίμιος Σταυρός: Κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας θεραπεύτηκε χθες 23 Φεβρουαρίου στον Λυκαβηττό

Αφού το ζήσαμε ας το …. απολαύσουμε!Επανέρχομαι σε αυτά που βιώσαμε στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού στις 23/2/2019 και μετά από προηγούμενη ανάρτησή μου φωτογραφία της θεραπευθείσας, ίσως να μην σας έπεισα όσο θα έπρεπε, αλλά ένα βίντεο ντοκουμέντο θα σας κάνει να πιστέψετε μα και να δείτε ζωντανά το περιστατικό όπως θα το βλέπατε την ώρα που γινόταν.Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει. Εκείνο που μ’ ενδιέφερε πάντα ήταν να γίνει γνωστό το θαυμαστό αυτό γεγονός στους πάντες, σε πιστούς και σε άπιστους.Η πίστη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε και η θρησκεία μας ολοζώντανη!Το προσκύνημά μας στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μας αναγέννησε! Ενισχύθηκε η πίστη μας, ήρθαμε πιο κοντά στο Θεό και τον άγιο προορισμό μας!Αφού το ζήσαμε ας το απολαύσουμε ……..

Gepostet von Petroula Sermeti am Dienstag, 26. Februar 2019

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Κάντε κάτι να παίζει το βίντεο... Βγαίνουν μόνο διαφημίσεις.. ακόμα και ενεργοποιημένο adds on να έχω δεν παίζει