ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ – Το τηλέφωνο φαίνεται να σήκωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Ιωάννης Μπούγας σε σχέση με τη στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την ισότητα στον γάμο.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης προσπάθησε να εξηγήσει στον πρωθυπουργό ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό που είπε ο Μάκης Βορίδης. «Είπα ότι ο Βορίδης είναι εξαίρεση, γιατί απλά από την αρχή μού κατέστησε σαφή τη διαφωνία του», φέρεται να του απάντησε ο Μητσοτάκης.
Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»
– Από κάτι καλές κυβερνητικές πηγές ενημερώθηκα για το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος Μητσοτάκης στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Ιωάννη Μπούγα, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος σε σχέση με τη στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει κατά την ψήφιση της τροπολογίας για την ισότητα στον γάμο. Ο Μπούγας προσπάθησε (γιατί απλώς δεν ακουγόταν) να εξηγήσει στον πρωθυπουργό ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο από αυτό που είπε ο υπουργός Βορίδης. Στο σημείο αυτό ποιος άκουσε τον αρχηγό Κυριάκο και δεν τον φοβήθηκε: «Είπα ότι ο Βορίδης είναι εξαίρεση, γιατί απλά από την αρχή μού κατέστησε σαφή τη διαφωνία του». Κάπου εκεί άρχισε να κάνει δεύτερες σκέψεις ο υφυπουργός, που κατάλαβε ότι αν δεν ψηφίσει, απλά θα πρέπει να μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Αναστασία Παπαϊωάννου 2 μήνες πριν

    Συγνώμη αλλά δεν έχετε ιδέα ούτε περί του συμβάντος και των γεγονότων ούτε περί του συγκεκριμένου προσώπου και αναπαράγετε μυθεύματα για να δείξετε ότι έχετε έγκυρες πληροφορίες που όμως στην ουσία πλήττουν το κύρος του τόσο ως άνθρωπο όσο και ως πολιτικό!Ο Γιάννης Μπουγας είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας με βαθειά επιστημονική κατάρτιση σε νομικά θέματα και πιστός τόσο στις παραδοσιακές αρχές του λαού μας όσο και στην εκκλησία!Είναι πολύ αξιοπρεπής και ανωτερος άνθρωπος ώστε να φτάσει στο σημείο να πανικοβληθει όπως λέτε και να δεχτεί να θυσιάσει τις αρχές και τα ιδανικά του για μια καρέκλα την οποία δεν έχει ανάγκη καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο αξιόλογους νομικούς της χώρας μας που ασκεί μάχιμη δικηγορία εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια!Πέρα από τον κοινωνικό αντίκτυπο δεν θα το επέτρεπε ο ίδιος αυτό στον εαυτό του!!Ο υφυπουργός εμμένει στην απόφαση του να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο +άλλωστε αυτό είχε αρχικά εξαγγείλει- και αυτά τα περί απειλών κλπ του πρωθυπουργού είναι απλά λαϊκίστικες φαντασίες αυτού που έγραψε το κείμενο!Και όλα αυτά τυγχάνει να τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από αυτόν που γράφει τις παραπάνω ανακρίβειες γιατί απλούστατα είναι ….γαμπρός μου!

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.