Επιστολή στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE απέστειλε συγγενής της οικογένειας από το Ηράκλειο Κρήτης , Παναγιώτης Καλαποθαράκος στην οποία αναφέρει τα εξής.

΄΄Αξιότιμοι Κύριοι,

Διάβασα πριν μερικές μέρες το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τίτλο Ομολόγησε θαύμα παίκτρια ριάλιτι: Με έσωσε η Παναγία από ειλεό- Με τάξανε στον Άγιο Νικήτα

στο οποίο περιγράφετε τα όσα ανέφερε στην τηλεόραση στα πλαίσια ενός προγράμματος η Άννα Μαρία και είδα έκπληκτος ακραίες αντιδράσεις στα social media και κυρίως στο twitter όπου έβριζαν την κοπέλα και την οικογένεια ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να πάνε και παραπέρα βρίζοντας τα ΘΕΙΑ .

Παίρνω την πρωτοβουλία να αποκαταστήσω τα πράγματα και να πω πως όσα ανέφερε η κοπέλα είναι πέρα για πέρα αλήθεια, τα έχει ζήσει όλη η κοινωνία εδώ, τα ξέρουν και οι γιατροί και όλοι. Ήταν μεγάλο θαύμα της αυτό που έγινε σε αυτό το παιδι, έχει περάσει πολλά στη ζωή του και έιναι όλοι πάντοτε ευσεβείς και τιμούν καθημερινά την Παναγία μας για το μεγάλο αυτό δώρο.

Δεν πρέπει να υπάρχει μίσος, ούτε να στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο χωρίς να τον γνωρίζουμε και ειδικά να αναφερόμαστε σε θέματα πίστεως.

Παρακαλώ όπως δημοσιευθεί η επιστολή μου

Παναγιώτης Καλαποθαράκος΄΄

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.