Το απόγευμα της Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος παρευρέθηκε στην 3η Ημερίδα με τίτλο «Έχω κι εγώ ευθύνη», την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος «Το Σπίτι του Αθλητή» σκοπεύοντας να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει τους γονείς, να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό.

Ομιλητές ήταν οι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Στέλλα Τσικούνα, Χρήστος Βολικάκης, Δημήτρης Αμπατζής και η Ψυχολόγος Φρόσω Πατσού.

Ο Σεβασμιώτατος κλήθηκε από τον παρουσιαστή της Ημερίδας, δημοσιογράφο κ. Πέτρο Κουσουλό, να χαιρετίσει την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Βουρδάνος απένειμε στον Σεβασμιώτατος το Μετάλλιο του Υποστηρικτή, ως ελάχιστη μορφή αναγνώρισης στο μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος.

Ο Σεβασμιώταστος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για την έκπληξη που του έκαναν και την απεδέχθη εκ μέρους όλου του πληρώματος των Χριστιανών και των παρισταμένων στην εκδήλωση, διότι η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση του έργου, που όλα τα μέλη της Τοπικής μας Εκκλησίας επιτελούν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.