Στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου τελέσθηκε σήμερα το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’ με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ναού Αρχιμ.Νικολάου και πρωτοπρ. Αντωνίου επί τη εορτή του Προστάτου του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων και με την παρουσία του Επισκόπου των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρου, του εκπροσωπούντος τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Αντιδημάρχου κ. Νικ. Φωτεινιά, του επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξ. Αθανασίου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημ. Κοσμά, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Μ. Δαδάου, του Προέδρου της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ιατρού κ.Κεραμιώτη, του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου, του Διευθυντή του ΟΑΕΔ, του Προέδρου Συνταξιούχων ΔΕΗ, των Μελών του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ και πολλών Συριανών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απευθυνόμενος προς τους απομάχους της ζωής υπογράμμισε το σεβασμό που πρέπει όλοι να τρέφουν προς τα λευκά μαλλιά και τις ρυτίδες των προσώπων των ανθρώπων, που μόχθησαν στη ζωή τους, για να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά και την οικογένεια τους!
Εξέφρασε, προσέτι, το θαυμασμό του προς τον Πρόεδρο κ. Ιω. Χαρίτο, για την αγωνιστική διάθεση και τις άοκνες προσπάθειές του για τη βελτίωση της θέσης των Συνταξιούχων ΙΚΑ, προς τους οποίους ευχήθηκε να ζήσουν πολλά χρόνια, αντίδωρο των όσων πρόσφεραν με τον ιδρώτα και την εργασία τους στην κοινωνία.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Ιωάννης Χαρίτος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους συνεχάρη και ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ για την 20ετή Ποιμαντορία του, τον ευχαρίστησε για όσα προσφέρει προς τα μέλη του Σωματείου, μέσω του Προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», και όχι μόνο!
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, παρετέθη δεξίωση στο παρακείμενο του Ναού Πρεσβυτέριο.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευθύς αμέσως ανεχώρησε για την Άνδρο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.