Στις επερχόμενες Αρχιεπισκοπικές εκλογές το Σώμα Σταυραετών στηρίζει τον Πρόεδρο του και Μητροπολίτη Πάφου κ.κ. Γεώργιο για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Σώματος Σταυραετών ανέκαθεν η εκκλησία της Πάφου στήριζε το Σώμα Σταυραετών και γενικότερα τη νεολαία της πόλης μας.

Το Σώμα Σταυραετών σημειώνει πως ο ίδιος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Γεώργιος στήριξε με διάφορους τρόπους το Σώμα Σταυραετών παραχωρώντας πρώτα και κύρια πνευματική στήριξη προς τα παιδιά, κτίρια σε διάφορες περιοχές της Πάφου για τις εγκαταστάσεις τους και οικονομική βοήθεια.

Με την στάση του αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση, ήθελε να αποδείξει τη θέλησή του και το όραμά του ώστε η ιδέα των Σταυραετών να γίνει θεσμός στην πόλη της Πάφου.

Οι Σταυραετοί είναι ένα σπίτι, ένα καταφύγιο για τους νέους της πόλης μας.

Ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν άξιος συνεχιστής του έργου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’ στην Πάφο. Ευχόμαστε αναφέρεται στην ανακοίνωση, από τα βάθη της ψυχής μας πλήρη στήριξη του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Πάφου γιατί πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει το έργο του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου.

Η στάση του στο εθνικό μας θέμα, στην παιδεία, η απλότητα και η ταπεινότητα του χωρίς να αποζητά την προβολή για τη δράση του, η στρατηγική αλλά και η άριστη συνεργασία αποδεικνύει ότι είναι ο καταλληλότερος για τη πλήρωση του Αρχιεπισκοπικού θρόνου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.