Ι.Μ. ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δ΄ Κυριακή των Νηστειών (οσίου Ιωάννου της Κλίμακος) 14 Απριλίου 2024, εορτής της συνάξεως του οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Γεωργίου του Καρσλίδου, θα μετάσχει στην πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Δωροθέου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Ε΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει τη συνέχεια των ομιλιών του για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με γενικό θέμα: «Ημεροδρόμιο Μεγάλης Εβδομάδος». Οι τελευταίες έξι ημέρες της επιγείου ζωής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Την Δευτέρα 15 Απριλίου, θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τ.Κ. Ματαράγκας, κατά την οποία θα μετάσχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ως άνω χωρίου.

Την Τρίτη 16 Απριλίου, θα τελέσει την ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου, κατά την οποία θα μετάσχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ως άνω χωρίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.