Το Πατριαρχείο της Ρουμανίας εκπροσωπήθηκε τη Δευτέρα στην εναρκτήρια εκδήλωση μιας διεθνούς συνάντησης αφιερωμένης στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία στην κοινωνία μετά την πανδημία με τίτλο “Προστασία της Ευρώπης σε ταραχώδεις καιρούς – Βουκουρέστι Ηγετών Κορυφής: Διαρκής Δύναμη της Αλληλεγγύης”.

Τον Μακαιρώτατο Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοεστίου κ. Βαρλαάμ ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Victoria Palace στο Βουκουρέστι.

Η σύνοδος κορυφής, στην οποία συμμετέχουν και πρεσβευτές ευρωπαϊκών χωρών, λαμβάνει χώρα από τις 16 έως τις 27 Μαΐου 2022, αποτελώντας την όγδοη κατά σειρά πρωτοβουλία μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το MediaUno Press Group και το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής της χώρας.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει στη ρουμανική πρωτεύουσα προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της Ρουμανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του εξωτερικού, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, αναλυτές και ειδικούς, εκπροσώπους του Τύπου και της κοινωνίας των πολιτών. Στόχος είναι να ανακαλυφθούν εκ νέου οι αξίες της αλληλεγγύης και της συνεργασίας στην οικοδόμηση βιώσιμων βάσεων στη μεταπανδημική κοινωνία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.