ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Λάζαρος» του Πατριαρχείου Γεωργίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών της χώρας, συνεχίζει να επενδύει στην ειρήνη υλοποιώντας σειρά δραστηριοτήτων και προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 3 έως 11 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή κατασκήνωση με την συμμετοχή νέων από τη Γεωργία και τη Οσετία στην Πατριαρχική κατοικία που βρίσκεται κοντά στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Στόχος της κατασκήνωσης ήταν η καλλιέργεια της καλής θέλησης και των φιλικών σχέσεων μεταξύ των νέων από την Γεωργία και την Οσετία, η γνωριμία και η ανταλλαγή απόψεων για την κουλτούρα των δύο πλευρών, καθώς και η θεμελίωση σχέσεων εμπιστοσύνης.

Κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης, οι νέοι και οι νέες συμμετείχαν στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων το οποίο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, παιχνίδια γνώσεων και αθλοπαιδιές.

Να σημειωθεί ότι από το 2019 μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 150 νέοι που ζουν στο Βλαδικαβκάζ της Οσετίας συμμετείχαν στα προγράμματα «ειρηνευτικού χαρακτήρα» του ιδρύματος, τα οποία θα συνεχιστούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.