ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πασχαλινό τραπέζι σε ολόκληρη την χώρα έστησε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την στήριξη του International Orthodox Christian Charities-IOCC και της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.
Ολοκληρώθηκαν οι διανομές σε 2.853 οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας και αντιμετωπίζουν και εκείνες το πρόβλημα της ακρίβειας. Ενοριακά Κέντρα και Δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Ιερών Μητροπόλεων περιλαμβάνονται στις συνεχείς διανομές δεμάτων αγάπης της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Οι ιερείς, το προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και εθελοντές διένειμαν τα δέματα την Μεγάλη Τρίτη στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης Ε.Φ.Τ. του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, ανταλλάσσοντας, με τους επωφελούμενους ευχές για Καλή Ανάσταση.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε, στις προσπάθειες του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και αυτές τις δύσκολες στιγμές να μην μείνει κανένας μόνος. Οι δράσεις μας επεσήμανε, είναι συνυφασμένες 365 ημέρες το χρόνο με όλους εκείνους που έχουν ανάγκη. Στόχος μας την περίοδο αυτή, είναι να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους σε πνεύμα αγάπης και ειρήνης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.