Ενα εντυπωσιακό βίντεο δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube η ομάδα UP STORIES για το φετινό, διαφορετικό Πάσχα των Ελλήνων, εξαιτίας των συνθηκών απομόνωσης που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός.

«Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου μας βρίσκει συνήθως στης εκκλησίες και τους περισσότερους από εμάς στα χωριά μας όπου σμίγουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα», αναφέρουν και προσθέτουν «φέτος όλα είναι διαφορετικά. Ούτε της εκκλησίες μπορούμε να επισκεφθούμε λόγο του COVID-19 ούτε τα χωριά μας».

Το αποτέλεσμα του βίντεο είναι από την ομάδα UP STORIES σε συνεργασία με ακόμα 12 κινηματογραφιστές εναέριων πλάνων με drones. Πρόκειται για ένα μοναδικό βίντεο με τα σημαντικότερα αλλά και ομορφότερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας.

Εικόνες από εκκλησίες του ελληνισμού
«Από την Αγιά Σοφιά έως την Πελοπόννησο και την Κρήτη και από την Ήπειρο και την Μακεδονία έως τις Κυκλάδες τα ελληνικά μοναστήρια και εκκλησάκια αποτελούν το σήμα κατατεθέν της πατρίδας μας και εμείς με χαρά αλλά και υπερηφάνεια σας τα παρουσιάζουμε.
Μια ευχή και μόνο από όλους όσους συνεργάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το βίντεο.
Του Χρόνου όλοι γέροι και δυνατοί να γιορτάσουμε και πάλι στης εκκλησιές αλλά και στην Ελληνική ύπαιθρο το Άγιο Πάσχα», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αθανασία Παπαδημητρίου

Ποια ομάδα ειστε;;