ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ – Για τον Αλέξη Τσίπρα, τις επόμενες εθνικές εκλογές, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τη σχέση του με την θρησκεία και με την αλήθεια μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Αρχικά ο κ. Κασσελάκης στην ερώτηση αν λέει ψέματα, απάντησε «όχι απλά δεν λέω όλη την αλήθεια γιατί μπορεί κάποιος να την εργαλειοποιήσει και να τη διαστρεβλώσει. Αν δεν θέλω να πω κάποιο πράγμα μπορεί να το υπονοήσω. Να πω ψέματα, δεν έχω πει»

Η σχέση με την θρησκεία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στα περί «θαύματος» στη βάφτισή του λέγοντας ότι «είναι μα ιστορία που είπε ο ιερέας εκείνη τη στιγμή. Μου βγήκε αυθόρμητα επειδή ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος είχε τον Άγιο Τσαλίκη στο γραφείο του που να φανταστώ οτι θα δω τον άνθρωπο που με είχε βαφτίσει».

«Είμαι θρήσκος αλλά όχι πολύ. Δεν πιστεύω ότι κάθε λέξη της Εκκλησίας είναι αληθινή ή μάλλον σωστή. Πιστεύω ότι υπήρξε ο Ιησούς Χριστός, είμαι Χριστιανός αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι την πίστη του κάθε πολίτη μου που είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι υπάρχουν διακριτοί ρόλοι ανάμεσα στο κράτος και την Εκκλησία».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.