Η μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο ανήμερα της Επετείου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γεώργιος Βούτσινος.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές. Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου. Φέτος στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος «Αρματωμένοι Μωραϊτες».

Τις εκδηλώσεις πλαισίωσαν μουσικά η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών Δήμου Κέρκυρας και η δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Ναυπλιέων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.