Η ενορία του Αγίου Νεκταρίου στην Πέρθη γνώρισε πρόσφατα την προσέλευση στην ορθόδοξο πίστη του Παναγιώτη (Μπαμπίθ) και της Άννας (Αβί), πρώην πεντηκοστιανών, οι οποίοι κατηχήθηκαν από τον π. Ιωάννη Αθανασίου για μεγάλο χρονικό διάστημα και ετοιμάστηκαν για να βαπτιστούν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Το μυστήριο της βάπτισης τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, και ο οποίος καλωσόρισε το ζευγάρι στην εκκλησία. Το μυστήριο του βαπτίσματος εξηγήθηκε προσεκτικά από τον Θεοφιλέστατο προς πνευματική οικοδομή όλων των παρευρισκομένων.

Στο τέλος του μυστηρίου όλοι οι παρόντες δοκίμασαν εξαιρετικά ινδικά εδέσματα που προετοίμασε το νεοφώτιστο ζευγάρι τιμώντας τη μαγειρική της πατρίδας τους.

Ο Παναγιώτης και η Άννα έχουν δύο μικρά παιδιά, τα οποία βαπτίστηκαν πρόσφατα και τους δόθηκαν τα ονόματα Βασίλειος και Ιωάννα.

Την επομένη της βάπτισής του, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Μετά το μυστήριο, όλοι απόλαυσαν ένα ελληνικό μπουφέ στο σπίτι της κουμπάρας.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος ευχήθηκε εγκάρδια ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί το ταξίδι αυτής της οικογένειας στην Ορθόδοξη Πίστη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.