Στην ομιλία του ο παπάς Δημήτρης, ιερέας των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, ομολόγησε πως το καντήλι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου άναψε μόνο του. Επιπλέον, στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πως μία γυναίκα βρήκε εργασία θαυματουργικά.

Το θαύμα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου
Παρουσιάζεται πολύ έντονα ο Άγιος και μάλιστα πολλά μικρά παιδιά βλέπουν έναν που γυρίζει εκεί τριγύρω. Ακόμη και πατέρες τον βλέπουν ντυμένο Παπά, αυτό συμβαίνει καθημερινά.

Μια μέρα ένα παιδι φωνάζει πως το καντήλι είναι σβηστό, ζήτησα να το ανάψουν, αλλά ξανακοιτάζω εγώ και άλλα 20 άτομα και βλέπουμε πως είναι ανοιχτό. Όλοι έκαναν τον Σταυρό τους και τότε όλοι έπαιρναν κεριά και άναβαν για να πάρουν στο σπίτι τους το φως και να σταυρώνουν στην εικόνα του Αγίου και να λέτε την εννιαήμερη προσευχή από την οποία 6 χρόνια είχε η κόρη μιας γυναίκας να βρει προσευχή και ξαφνικά την πήραν από μια εταιρία. το είχαν ξεχασμένο στο συρτάρι δυο χρόνια.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-9)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.