ΑΚΗΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ – Ο Άκης Σκέρτσος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ψήφιση του υπογραμμίζοντας πως δεν απειλείται η συνοχή και η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαστε ένα βήμα κοντά για να κατακτήσουμε περισσότερα δικαιώματα. Είμαστε μια κυβέρνηση που δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Αυτή είναι η βασική μας κατεύθυνση. Στη Νέα Δημοκρατία δεν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία. Προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα ένας παραγωγικός διάλογος. Η συνοχή μας δεν απειλείται σε καμία περίπτωση. Είμαστε ισχυρή παράταξη γιατί διαχειριζόμαστε αυτά τα θέματα με ειρηνικούς όρους. Ο κ. Κασσελάκης απείλησε με κομματική πειθαρχία».

Ο Υπουργός Επικρατείας αναφορικά με τη στάση της Εκκλησίας ο κ. Σκέρτσος τόνισε: «Σεβόμαστε το έργο και την προσφορά της Εκκλησίας. Η Εκκλησία είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και υποστηρίζει την αγάπη. Αυτό κάνει και το νομοσχέδιο»

Αν και ο ίδιος δεν ψηφίζει για το νομοσχέδιο καθώς δεν είναι Βουλευτής, τόνισε ότι θα πάει στην Εκκλησία μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σε δηλώσεις Ιεραρχών που είπαν να μην πάνε στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.