Γράφει ο Βαγγέλης Μπουγιώτης - Μητρόπολη Αργολίδος - Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εόρτασε την εορτή της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, ο ομώνυμος Ιερός ναός στις Εργατικές κατοικίες Ναυπλίου.

Φέτος κατά την ιερά πανήγυρη ο Ιερός Ναός είχε την ευλογία να φιλοξενήσει το Ιερό Λείψανο του Οσίου Παρθενίου του εν Κουδουμά της Κρήτης για ολιγοήμερη προσκύνηση.

Την παραμονή της εορτής Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του οσίου στα προπύλαια του ναού και εν συνεχεία τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος ,ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου.

Η Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης έγινε το 1953 μ.Χ. Ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, εορτάζει στις 9 Νοεμβρίου.

Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο Το Ιερό Λείψανο του Αγίου Παρθενίου στο Ναύπλιο

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.