Ι.Μ. ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ

Με σκοπό τον πληρέστερο καταρτισμό του Ιερού Κλήρου στην άσκηση του ποιμαντικού του έργου η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, την προσεχή Δευτέρα 9 Μαΐου, πραγματοποιεί το ετήσιο Γενικό Ιερατικό Συνέδριό της, επ΄ ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου, προστάτη του Ιερατικού Συνδέσμου Ξάνθης «Ο Ποιμήν ο Καλός».
Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος και την τέλεση του μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων Κληρικών, θα αρχίσουν οι εργασίες του Συνεδρίου, στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού.

Κύριος ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδωνας Βασιλάκος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά Θηβών, Διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού και υπεύθυνος νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λειβαδίας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Χαρακτηριστικά της ιερωσύνης μέσα από τη ζωή και το λόγο των πατέρων της εκκλησίας»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.