Επιστολή στήριξης απέστειλε ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, Βασίλης Ματαράγκας, για την πρωτοβουλία της Μητρόπολης να προχωρήσει στη σύσταση φορέα διαχείρισης του Ναυαγίου από κοινού με τον Δήμο.

Η επιστολή έχει ως εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα ότι μετά από εγγραφή πρόταση του Σεβ.Μητροπολίτη Ζάκυνθου κκ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, την Τρίτη αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ τη σύσταση φορέα από κοινού με την τοπική Εκκλησία στην περιοχή του Ναυαγίου.

Χαιρετίζω και στηρίζω αυτή την πρωτοβουλία, η οποία βάζει τέλος στα σχέδια για υφαρπαγή της περιοχής από άνομα ιδιωτικά συμφέροντα και παράλληλα δίνει ένα τέλος στα παραμύθια περί συστάσεως ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στην περιοχή.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τόσο εγώ αλλά όσο και το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο δώσαμε μεγάλη μάχη για να σώσουμε την περιουσία των κάτοικων και των ιερών μονών της περιοχής των Ορεινών από τα νυχιά μιας διεθνούς σπείρας.
Τέλος θέλω να γνωρίζετε ότι εφόσον αποφασίσετε και προχωρήσετε στη σύσταση του Φορέα μαζί με την Εκκλησία, η ελληνική ομογένεια θα είναι στο πλάι Σας σε ότι απαιτηθεί / (προκύψει)».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.