Λίγες μόλις ημέρες μετά την κραυγή απόγνωσης της οικογένειας από το Λιοπέτρι μέσω της εκπομπής του Alpha Κύπρου "24 ΩΡΕΣ", ο Χρίστος και Θέκλεια Γιασεμίνα Οζτούρκ δικαιώθηκαν.

Πλέον βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα…  Τα δυο αδέλφια από το Λιοπέτρι, καρποί του έρωτα της Ελληνοκύπριας Σωτηρούλας και του Οσμάν στέλνουν μέσω του AlphaNews.Live το δικό τους “ευχαριστώ” σε όλους όσοι βοήθεια στο να δοθεί ένα τέλος στο Γολγοθά τους και να αποκτήσουν ταυτότητα καθώς πέραν από το πιστοποιητικό γεννήσεως, δεν είχαν τίποτα άλλο που να καταδεικνύει, ότι ήταν πολίτες αυτού του κράτους. 

Η απόφαση του Υπουργικού για κατ’ εξαίρεση παραχώρηση της ιδιότητας του Κύπριου πολίτη τους δίνει πλέον “φτερά ελευθερίας” για να συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται όπως άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Το “ευχαριστώ” του Χρίστου και της Θέκλειας

Ο Χρίστος και η Θέκλεια στέλνουν το δικό τους “ευχαριστώ” λέγοντας πως από δω και πέρα θα μπορούν να ταξιδέψουν εκτός συνόρων, θα μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις και να κάνουν άλλα τόσα που απαιτούν την κατοχή των επίσημων ταυτοτήτων του Κράτους.

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα θα μπορούμε να πάμε κάπου με τους γονείς μου χωρίς πρόβλημα”, μας είπε η 9χρονη Θέκλεια ενώ από την πλευρά του ο 12χρονος Χρίστος είπε, “Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να πάρω την ταυτότητα. Τώρα νιώθω πολύ ευτυχισμένος επειδή θα μπορώ να πάω όπου θέλω, θα μπορώ να ταξιδέψω και να παίξω ποδόσφαιρο”.

“Τα παιδιά μου δικαιώθηκαν”

Το δικό της “ευχαριστώ” στέλνει και η μητέρα των δυο παιδιών, Σωτηρούλα Γεωργίου.  

“Χίλια ευχαριστώ στον Alpha και την εκπομπή 24 ΩΡΕΣ για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας έδωσε και ειδικά στον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου που είναι ένας σπάνιος άνθρωπος. Ο Θεός να σας έχει καλά, χάρη σε εσάς τα μωρά μου δικαιώθηκαν”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.