Κανείς δεν ήθελε να το πιστέψει. Η σκιαγράφηση μιας μάνας ως ύποπτης για τη δολοφονία των παιδιών της είναι πέρα από κάθε λογική. Ξεπερνά τα όρια κάθε νοσηρής σκέψης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από μια μακρά «περιοδεία» στα Μέσα οδηγήθηκε εν τέλει στην Εισαγγελία και σήμερα οδηγείται στην Ανακρίτρια. Εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, δίωξη που αφορά στον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Η λογική με βάση την οποία εξεδώθη το ένταλμα, είναι ότι η συγκεκριμένη ουσία (κεταμίνη) δρα σε διάστημα από 5 έως 15 λεπτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» όπου και κατέληξε το παιδί είχαν καταθέσει σε προηγούμενο χρόνο στους Αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ότι για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το θάνατο του κοριτσιού, ήταν μόνη της, μόνο με τη μητέρα της, σε μονόκλινο θάλαμο νοσηλείας. Όπερ σημαίνει, ότι η μητέρα ήταν η βασική ύποπτος για τη δολοφονία του παιδιού.

Η ποσότητα της ουσίας κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήταν τόσο μεγάλη και ισχυρή, που επέφερε το θάνατο μέσα σε μόλις 10 έως 15 λεπτά αναφέρει το cnn.gr.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Κεταμίνη φέρεται να βρέθηκε στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα βρεθούν ίχνη της ίδιας δραστικής ουσίας στα δύο παιδιά.

Το χρονικό

Τα άλλα δυο παιδιά της κατηγορουμένης πέθαναν σε διάστημα 2 περίπου ετών. Η Μαλένα πέθανε τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και η μόλις 6 μηνών Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021.

Τις τελευταίες βδομάδες τα μέλη του τμήματος Ανθρωποκτονιών Αθηνών είχαν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο λήψης καταθέσεων από γιατρούς και νοσηλευτές ενώ σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση του εγκλήματος έπαιξαν και οι εξειδικευμένες εξετάσεις που διενεργήθηκαν προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια των θανάτων των 3 παιδιών.

Καθοριστικής σημασίας ήταν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές σχετικά με τη χρονική σειρά μερικών συμβάντων:

Στις 20 Απριλίου 2021 αποχωρεί ο σύζυγός από την οικογενειακή κατοικία στην Πάτρα, λόγω οικογενειακών προστριβών.

Στις 21 Απριλίου 2021 πεθαίνει με αιφνίδιο τρόπο η 6 μηνών Ίριδα.

Στις 6 Απριλίου 2021 γίνονται συνεννοήσεις με τους δικηγόρους για την υποβολή του αιτήματος διαζυγίου στο ζευγάρι, ενώ στις 7 Απριλίου 2021 το ζευγάρι ενημερώνει τα μέλη της οικογένειας για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου 2021 εισάγεται η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ στις 11 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα παθαίνει ανακοπή, η οποία της προκαλεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.