Κόντρα στα δυσοίωνα μηνύματα της εποχής και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, και την χάρη των Ταξιαρχών, στήθηκε στον αυλόγυρο της ομώνυμης εκκλησίας, στον Βόσπορο, το 8 μέτρων δέντρο με το μεγάλο φωτεινό αστέρι στην κορυφή του.

Τα παιδιά της Κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος στόλισαν, για πρώτη φορά, το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που φιλοξένησε στην ιστορία της η άλλοτε κραταιά ελληνική κοινότητα του Βοσπόρου. Ευχές για υγεία και πρόοδο, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έστειλαν με την δράση αυτή οι νεαροί Πολίτες. Καλές εορτές σε όλους!
Οι πρώτοι επισκέπτες που ήδη επισκέφτηκαν, θαύμασαν και φυσικά φωτογραφήθηκαν κάτω από το πανύψηλο και ολόφωτο δέντρο ήταν από την Εκκλησία της Φινλανδίας, ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σέργιος, ηγούμενος της ιεράς μονής Νέου Βαλάμου μαζί με τον ιερολογιότατο πατέρα Τιμόθεο.

Η Εφοροεπιτροπή του Μ. Ρεύματος, που φροντίζει πάντα για τα παιδιά της ομογενειακής οικογένειας, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο κλίμα αλλά και στα μέτρα προστασίας των ημερών. Η Ανθή Θάνου θα διαβάσει χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα τραγουδήσει κάλαντα από όλη την Ελλάδα, μέσα από διαδικτυακό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει με μεγάλη φροντίδα και το αφιερώνει στα παιδιά κάθε ηλικίας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.