Στις 18:20 το απόγευμα έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φως από τους Αγίους Τόπους, στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναμένεται να φθάσει στους Ιερούς Ναούς της Κύπρου πριν την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Το Άγιο Φως στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Reaction ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος ο οποίος έχει και την ευθύνη της διανομής του Αγίου Φωτός στην Κύπρο παρέλαβε το Άγιο Φως από ιδιωτική πτήση από τους Αγίους Τόπους.

Η Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου σε συνεργασία με τον Οργανισμό REACTION και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας με την υποστήριξη των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σολέας, του Avgorou Bikers Club και του ΕΤΕΑ θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στην ορεινή Λεμεσό και ορεινή Λάρνακα, στην επαρχία Αμμοχώστου, στην Λεμεσό αλλά και στην ορεινή και περίχωρα της Λευκωσίας.

Ταυτόχρονα η Εξαρχία Αγίου Τάφου σε συνεργασία με το Star Club Cyprus Chapter 1999 με την υποστήριξη του BMW Motorrad Riders Cyprus, Chopper Club Cyprus, Vespa-Lambretta Club of Cyprus και Free Riders Cyprus θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου καθώς και σε σημεία στην Λευκωσία και στην Λεμεσό.

από ALPHA

Στην Κύπρο έφτασε μόλις τωρα το Άγιο Φως…

Gepostet von Reaction Cyprus am Samstag, 27. April 2019

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.