Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, την έδρα της Ελληνικής Δύναμης Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ), στο Στρατόπεδο “Film City” της Δύναμης του Κοσόβου – Kosovo Force (KFOR), στην Πρίστινα.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά με τις δράσεις σε εξέλιξη από τον Υποδιοικητή της KFOR Ταξίαρχο Günter Schöpf, περιηγήθηκε στους χώρους του Στρατοπέδου και συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΛΕ ΕΛΔΥΚΟ-3/19 Ταγματάρχη (ΠΖ) Γεώργιο Κιοστεράκη. Για το σύνολο των ενεργειών του Στρατηγείου, ενημερώθηκε από τον Ανώτερο Έλληνα Αξιωματικό Πρίστινας Ταγματάρχη (ΠΖ) Τρύφωνα Μήτκα.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στο προσωπικό του ΛΕ ΕΛΔΥΚΟ-3/19, ο Υφυπουργός τόνισε το εξαιρετικό αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή και παρουσίασε τις δράσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με άξονα την αγάπη και την προστασία της Πατρίδας, μεταφέροντας το μήνυμα «Είμαστε παντού, πιστοί στην αποστολή μας».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, παρείχε κατευθύνσεις στα στελέχη και πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διευθύνουσα του Προξενικού Γραφείου Πρίστινας Γραμματέα Πρεσβείας Γ΄ κ. Ευγενία Μπλέτα, η οποία εκπροσώπησε την Επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου Πρίστινας Πληρεξούσια Υπουργό Α΄ κ. Χρυσούλα Αλειφέρη.

Συνοδευόταν από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Αναστάσιο Σπανό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.