Εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα στη Μεγαλόχαρη χοροστάτησε στον Εσπερινό και ιερούργησε κατά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, επί τη εορτή της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας συμπαραστατούμενος υπό του Πανοσιολ. Αρχιμ. Θεοφάνους Δαρζέντα εκ του Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου πολιούχου Αθηνών και των Ιερέων και Διακόνων του Πανιέρου Ναού.

Τελέστηκε σήμερα 28η Οκτωβρίου, Πανηγυρική Δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ «ΕΛΛΗ» από την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη– Άσπρου, το Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο και το Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο.

Έπειτα, οι μαθητές των Σχολείων μετέβησαν εν πομπή στο Μνημείο Ελευθερίας, προηγουμένης της Φιλαρμονικής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Τήνου όπου έλαβε χώρα η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Τήνου από την Έπαρχο Τήνου κα Αναστασία Δεληγιάννη—Άσπρου, τον Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου κ. Χρήστο Νάκο, τον Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο, τον Προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου κ. Ιωάννη Μαυρεδάκη και τον Αντιπρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ κ. Ευάγγελο Σημαντήρη.

Τέλος, ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.