ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ζ Ματθαίου μμε την εορτή της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας - Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 - Ώρα 07.00 - Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Ζ Κυριακής Ματθαίου με την εορτή της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα και ζητάει την πίστη μας – Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού Χριστό.

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στις 07.00 το πρωί.

Ο Προφήτης Ιεζεκιήλ. Η Οσία Πελαγία η Τηνία. Ο Άγιος Θύρσος (Θέρισσος) ο Επίσκοπος Καρπασίας. Η θεραπεία των δύο τυφλών – Η θεραπεία του κωφάλαλου – Η ευσπλαχνία του Ιησού. Κυριακή Ζ Ματθαίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 07.00 – Εορτής Οσίας Πελαγίας της Τηνίας και Ζ Κυριακής Ματθαίου με τη θεραπεία των δύο τυφλών, τη θεραπεία του κωφάλαλου και την ευσπλαχνία του Ιησού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Ζ Ματθαίου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 07.00. Ζ Κυριακής Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα και ζητάει την πίστη μας. Αγία Πελαγία η Τηνία.

ΕΟΡΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ Ζ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΤΗΝΙΑΣ
ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΤΗΝΙΑΣ
ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΗΝΙΑ
ΟΣΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΗΝΙΑ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 23 Ιουλίου 2023 της Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού να θεραπεύει πολύ κόσμο live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Ζ Κυριακή Ματθαίου με την εορτή της Οσίας Πελαγίας της Τηνίας.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός
Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Ζ Ματθαίου μμε την εορτή της Αγίας Πελαγίας της Τηνίας – Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Ζ Ματθαίου με τoν Ιησού που τα θεραπεύει όλα. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Ζ Ματθαιου
Ιησουσ
Θαυματα
Αγια Πελαγια Τηνια
Οσια Πελαγια Τηνια
Πελαγια
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
23 Ιουλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.