Το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Τοπικού Τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Ιεράπετρας, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλεως, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των Μελών και φίλων του Τμήματος.

Ο Σεβ. έδωσε τις ευχές του σε όλους τους παρισταμένους για μία χρονιά γεμάτη υγεία, πρόοδο και ευημερία, με την ευλογία του Θεού. Ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος κ. Ειρήνη Βασαρμιδάκη για την πρόσκληση και εξήρε το ρόλο του Σώματος του Ελληνικού Οδηγισμού στη διαμόρφωση και σφυρηλάτηση των χαρακτήρων ιδιαιτέρως των νέων ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας μας με πανανθρώπινες αρχές και αξίες.

Η Πρόεδρος κ. Βασαρμιδάκη ευχαρίστησε τον Σεβ. και όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και μίλησε για τις δράσεις και τους σκοπούς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και η εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιεράπετρας Αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ενώ παρέστησαν η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Ιεράπετρας για θέματα Εθελοντισμού κ. Κωστής Αστροπεκάκης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.