Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 στην «ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ», η Διεθνής Ένωση Φίλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της, παρουσία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα.

Το Σεβασμιώτατο προσφώνησε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του νέου Αρχιεπισκόπου και στην ίδρυση και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης ο κ. Βλάσσης αναφέρθηκε στο ρόλο της Εκκλησίας στην Ομογένεια, τονίζοντας ότι “ο ρόλος της Εκκλησίας στην ομογένεια είναι καταλυτικός”.

Σε άλλο σημείο ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Βλάσσης ανέφερε πως, “Ελλάδα χωρίς Ορθοδοξία δεν υπάρχει”.

Ακόμη παρέστησαν ο υφυπουργός Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Δημήτρης Οικονόμου και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης και Κώστας Αλεξανδρής.

Παραβρέθηκαν επίσης η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σίσσυ Παυλοπούλου, η πρέσβυς της Μεγάλης Βρετανίας κ. Kate Smith, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΕΕΝΕ δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, ο νομικός κ. Δημήτρης Παρασκευάς, ο χρηματιστής κ. Ζαχαρίας Πορταλάκης, ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Philip Tsiaras, οι επιχειρηματίες Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου, Έλια Πορταλάκη, Μαρία Τσίφτη – Παπαγιαννοπούλου, Βαρβάρα Ρόζα, το ζεύγος David και Αγγελικής Andrews, καθώς και οι Απόστολος Ζερβός, Φώτης Φωτόπουλος, Georges Samaha, Γιώργος Δραγουμάνος, Έμυ Τρίκαρδου, Λίλα Μερτζάνη, Δέσποινα Κωστομοίρη, Μαίρη Κουφού, Τάτυ Μποκωτή και ο Αιμίλιος Πολυγένης.

Επίσης, η σύζυγος του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη κ. Θεανώ Σκούρτη – Δημητριάδη, η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης Ευγενία Μανωλίδου και η σύζυγος του Υπουργού Τουρισμού Δήμητρα Θεοχάρη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.