Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κα. Anne Grillo υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Η πρέσβειρα ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή ενώ του εξέφρασε την χαρά της για αυτή την επίσκεψη.

Ο Πατριάρχης συζήτησε μαζί με την Γαλλίδα Αξιωματούχο την γενική κατάσταση της περιοχής του Πατριαρχείου αλλά και την σημασία που έχει διαδραματίσει η Γαλλία στη διάρκεια της ιστορίας καθώς και στον σπουδαίο ρόλο που έχει αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα στάθηκαν στην ανησυχία για το Λίβανο και την τωρινή του κατάσταση ενώ ο Μακαριώτατος επέμεινε στην Πρέσβειρα ότι πρέπει να βρεθεί μια γρήγορη λύση που θα διασφαλίζει μια ποιοτική ζωή για τους ανθρώπους της χώρας στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον σημείωσε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν βοήθησε σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λίβανο.

Η Γαλλίδα αξιωματούχος κα. Grillo σημείωσε ότι η Γαλλία ήταν και θα είναι στο πλάι του Λιβανικού λαού τον οποίο υποστηρίζει και αγαπάει σε όλα τα επίπεδα ενώ τόνισε στον Μακαριώτατο ότι η Γαλλία θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το Λίβανο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.