Το Κοινωφελές Ίδρυμα “Αγία Σοφία” και ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος διοργάνωσαν εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο “Ριζίτικο” στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου, για την οικονομική ενίσχυση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Την Αγιοβασιλόπιττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Δαμασκηνός.

Το παρών έδωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Πρωτ. Μιχαήλ Βλαβογιλάκης και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, Κληρικοί του Αποκόρωνα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκατοντάδες φίλοι του Ιδρύματος.

Με λόγια αγάπης χαιρέτησε την εκδήλωση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός συγχαίροντας στο πρόσωπο του Διευθυντού του Ιδρύματος π. Μιχαήλ, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και βραβεύσεις.

Τον συντονισμό της εκδηλώσεως είχε ο Δάσκαλος και Συγγραφέας κ. Ευάγγελος Κακατσάκης.

Την βραδιά πλαισίωσαν μουσικά, Αποκορωνιώτες καλλιτέχνες από τον Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο “Ο Χαρίλαος”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.