Την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως μας , ευλόγησε το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Η Τελετή, πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Ποιμενάρχου μας παρουσία του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεοφύτου Ραφαηλίδου, των Κληρικών και των Λαϊκών υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως μας και μετεδόθη απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 fm), ενώ έψαλλε ο παριστάμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Φθιώτιδος «Νικόλαος Δοχειαρίτης» κ. Γεώργιος Παλιούρας και τα λαϊκά στελέχη των Γραφείων.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε Καλή Χρονιά, με υγεία ευλογία και δύναμη από τον Θεό, ώστε και το 2019 να είναι έτος καρποφορίας, δημιουργίας και διακονίας προς όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως για να δίδεται η Μαρτυρία του Χριστού και της Εκκλησίας και να δοξάζεται το όνομα του Τριαδικού Θεού μέσα στην σημερινή κοινωνία που βάλλεται συνεχώς.

Επίσης ο Ποιμενάρχης μας συμβούλεψε όλα τα στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως και το ανατείλαν έτος να μείνουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους , χαρακτηρίζοντας την διακονία τους στην Κεντρική Διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως ως θέση τιμής και μεγάλης ευθύνης. Να συνεχίσουν όλοι μαζί με πνεύμα ομονοίας και αγάπης, βαδίζοντας πάντοτε στην κοινή γραμμή της Μητροπόλεως μας, η οποία στηρίζεται στην υπευθυνότητα, την τιμιότητα, την διαφάνεια, την νομιμότητα και το Εκκλησιαστικό και ιεροπρεπές φρόνημα.

Ακολούθησε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας , κατά την διάρκεια του οποίου άπαντες οι παριστάμενοι έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και την φήμη του Ποιμενάρχου μας.
Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του Σεβασμιωτάτου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.