Γράφει η Μητρόπολη Φθιώτιδος

Την Αγιοβασιλόπιτα των Γραφείων της Κεντρικής Διοικήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως μας ευλόγησε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος παρουσία των κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των Γραφείων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους δύναμη, προθυμία εξυπηρετήσεως των προσερχομένων εις τα γραφεία της Μητροπόλεώς μας και αγάπη προς την εργασία αυτή, κυρίως δε πόθο, ώστε δια της εργασίας να τιμάται και να δοξάζεται η Εκκλησία μας και το όνομα του Τριαδικού Θεού. Συμπλήρωσε δε η εργασία να γίνεται πάντοτε με γνώμονα τη Δόξα του Θεού και το πνευματικό και υλικό συμφέρον των ανθρώπων.

Επεσήμανε ότι χρειάζεται ενότητα και γνησιότητα σε όλα και ζήτησε απ’ όλους ετοιμότητα και προσοχή ώστε να αποφεύγονται λάθη και να εξυπηρετούνται οι πολίτες με προθυμία και αγάπη, δίδοντας το μήνυμα του Εκκλησιαστικού και ιεροπρεπούς φρονήματος, προς Δόξαν του Θεού και πνευματική οικοδομή των Χριστιανών.

Τέλος ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε και το νέο έτος 2018 ο Πανάγαθος Θεός να ευλογήσει ώστε η Ιερά Μητρόπολίς μας να συνεχίσει το Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό της έργο δίδοντας ανάπαυση στους πονεμένους και έχοντας ανάγκη αδελφούς μας.

Ως είθισται το πρώτο κομμάτι της αγιοβασιλόπιτας ο Σεβασμιώτατος το αφιέρωσε στον Κύριο, στην Παναγία, στον άγιο Βασίλειο και στον προστάτη άγιο του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου άγιο μεγαλομάρτυρα Εφραίμ, όπου μέσα του είχε και το φλουρί, γεγονός που έκανε όλους να χαρούν για την μεγάλη αυτή ευλογία.

Τέλος μετά την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως, μακρά και καλλίκαρπη Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της αγίας Εκκλησίας μας.

Την Αγιοβασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Την Αγιοβασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Την Αγιοβασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Την Αγιοβασιλόπιτα των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως ευλόγησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.