Τιμητικές πλακέτες για την πολύπλευρη προσφορά της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Ακρωτηριανής και Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Τοπλού Σητείας απονεμήθηκαν στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και στον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμ. Φιλόθεο Σπανουδάκη, το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου.

Κατά την έναρξη των εργασιών του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου «ΒΙΟΝΑΝΟΤΟΧ 2019», που διοργανώνει το Τμήμα Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης από 6 έως και 9/5 σε κεντρικό ξενοδοχείο στην περιοχή Αμμουδάρα Ηρακλείου, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και άλλων εκπροσώπων της έρευνας από τη Ρωσσία, αλλά και από άλλες χώρες.

 

Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου «ΒΙΟΝΑΝΟΤΟΧ 2019», κ. Αριστείδη Τσατσάκη, Καθηγητή Τοξικολογίας και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος επεσήμανε την «πολύχρονη προσφορά της Μονής Τοπλού στη διατήρηση της εκκλησιαστικής τέχνης, στην ορθολογική, βιώσιμη και βιολογική γεωργία, στο σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον, στην προώθηση προϊόντων άριστης ποιότητας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, στην τουριστική προβολή και στην ανάπτυξη σχέσεων πολιτισμού της Μονής με άλλες χώρες».

ιεραπετρα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.