« Ὅπου ἐπισκιάση ἡ χάρις σου Ἀρχάγγελε, ἐκεῖθεν τοῦ διαβόλου διώκεται ἡ δύναμις· οὐ φέρει γὰρ τῷ φωτί σου προσμένειν,ὁ πεσῶν Ἑωσφόρος».

Με Αγγελική Χαρά και Δοξολογία,τιμήθηκε στην Μονή μας το εν Χώναις Θαύμα του Αρχιστρατήγου Μιχαήλ,ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερος ημών Προστάτης και Πάτρωνας. Από την προηγούμενη μέρα στολίστηκε το Προσκυνητάρι του Μανταμαδιώτου και η Εικόνα που τοποθετήθηκε στο μέσον του Καθολικού,τα οποία επιμελήθηκε η Γερόντισσα Φιλοθέη.Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο όρθρος στο τέλος του οποίου, με κατάνυξη ο χορός εκτέλεσε το Δοξαστικό σε πλάγιο Α’ (Όπου επισκιάση η Χάρις σου Αρχάγγελε)και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης
Ιωακείμ Δούμας.Πριν την απόλυση τελέσθηκε η Αρτοκλασία και ακολούθως υπήρξε η μοναστηριακή καθιερωμένη δοχή και φιλοξενία σε όσους παρευρέθηκαν .
•Ο Πρώτος των Ουρανίων ταγμάτων και Αρχιστράτηγος του Θεού,ας μας Φυλάττει από τα σκάνδαλα του πεσόντος Εωσφόρου και εν ώρα του θανάτου μας ας είναι επιεικής έμπροσθεν της Θείας Μεγαλωσύνης!!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.