Όπως μας πληροφορεί ο Αργολικός Παλμός:

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.

Στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε, στο Ναύπλιο Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου που τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ,εφημέριος του ναού .

Στην συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης , από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου. Στεφάνι κατέθεσαν, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο Διοικητής του ΚΕΜΧ Ναυπλιού Συν/ρχης Ε. Δημητρέλης ,η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ε.Παναγιωτοπούλου κα.

Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο Τίμησαν με λαμπρότητα την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων στο Ναύπλιο

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.