Έγγραφα και φωτογραφίες από τη μητέρα του παιδιού που βίωσε τη θαυματουργική επίδραση του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Τα άθλια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν χθες και παρουσίαζαν με τρόπο προσβλητικό την προσφορά του π. Δημήτριου από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού καταρρίπτουμε σήμερα με αδιάσειστες αποδείξεις και στοιχεία.

Αρχικά δημοσιεύσαμε την αισχρή μεθόδευση στο ζήτημα της υποτιθέμενης επίθεσης Ιερέων στο πρόσωπο του ρεπόρτερ, γεγονός που ανετράπη πανηγυρικά με το άρθρο που δημοσιεύσαμε το πρωί με τίτλο Τίμιος Σταυρός: Έτσι στήθηκε η σκευωρία – Συγκλονίζει το Βίντεο ντοκουμέντο.

Τώρα δημοσιεύουμε έγγραφα γύρω από το θέμα στο οποίο επίσης βασίστηκαν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, αναφορικά με ένα παιδάκι με κινητικά προβλήματα που έκανε χρήση βοηθημάτων για το περπάτημα (πατερίτσες).

Η μητέρα του παιδιού απέστειλε επιστολές αλλά και φωτογραφίες από ακτινογραφίες προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να σταματήσει να κυριαρχεί μια παραφιλολογία με σκοπό να απαξιωθεί η θαυματουργική δράση του Τιμίου Σταυρού.

Διαβάστε παρακάτω τις επιστολές τις μητέρας, οι οποίες δικαιώνουν απόλυτα τον π. Δημήτριο και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους συκοφάντες οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκιΤίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι

Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι

Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι

Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι Τίμιος Σταυρός - Ντοκουμέντο: Η μαρτυρία της μάνας για το θαύμα στο παιδάκι

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
πετυχάκη αγγελική

δυστυχώς οι πάσης φύσεως αντίχριστοι και αντίθεοι αισθάνθηκαν "ταραχή" και έσπευσαν ως συνήθως να συκοφαντήσουν και να λασπολογήσουν.. Γνωστές οι μεθοδείες του Σατανά και των πιστών οργάνων του... Εγώ το περίμενα και δεν με εκπλήσσει , όπως φαντάζομαι να μην εκπλήσσονται οι όσοι πιστοί.. πολύ δε περισσότερο όσοι όπως εγώ , έχουμε πάει στους Αγίους Ισιδώρους, γνωρίζουμε τον εξαιρετικό , φιλάνθρωπο και ανιδιοτελή ιερέα ,δηλαδή τον πατέρα Δημήτριο, {πραγματικά είμαστε τυχεροί όσοι τον έχουμε γνωρίσει}όπως και την δύναμη του Τιμίου Σταυρού , που έχει επιτελέσει πάμπολλες θεραπείες με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος... Εγώ προσωπικά έχω δεί μπροστά στα μάτια μου να επιτελείται θαύμα... Όσο λοιπόν και να χτυπιούνται και να λασπολογούν ,οι λάσπες και τα ψέμματα επιστρέφουν στους ίδιους και καθόλου δεν πτοούν τους αληθινά πιστούς..η Αλήθεια πάντα είναι και θα είναι πιο δυνατή από το ψέμα....