Μόλις 21 λέξεις βρήκε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη για να καταδικάσει τη σύλληψη των πολιτών της Λέσβου, το... έγκλημα των οποίων ήταν ότι ανήγειραν έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό!

«Η Νέα Δημοκρατία επιδεικνύει ευαισθησία στα θρησκευτικά φρονήματα των πολιτών και τον αυτονόητο σεβασμό στα θρησκευτικά σύμβολα. Διχαστικοί σταυροί δεν υπάρχουν» δήλωσε η κυρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ένα κεντροδεξιό κόμμα -όπως θέλει να λέγεται η Ν.Δ.- θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε τέτοιου είδους κραυγαλέους διωγμούς κατά του χριστιανισμού.

Οπως επίσης ξεκάθαρο είναι ότι θα έπρεπε ακόμα και νομική βοήθεια να έχει στείλει στο αστυνομικό τμήμα του νησιού του ανατολικού Αιγαίου, προκειμένου να υπερασπιστεί τους πολίτες που κυνηγήθηκαν για τα θρησκευτικά τους πιστεύω.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές τα ξημερώματα στην παραλία Απελή, στη Μυτιλήνη, μια μεγάλη ομάδα πολιτών και εργάτες συνεργάστηκαν επί τρίωρο για να τοποθετήσουν την ογκώδη τσιμεντένια βάση και τον πανύψηλο μεταλλικό σταυρό και γι’ αυτόν τον λόγο όχι μόνο συνελήφθησαν από την Αστυνομία, αλλά παραπέμφθηκαν και στο Αυτόφωρο.

Στον ίδιο χώρο, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, είχε τοποθετηθεί ένας τσιμεντένιος σταυρός, προκαλώντας την προκλητική αντίδραση της ΜΚΟ «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο». Λίγες ημέρες αργότερα ο σταυρός καταστράφηκε από αγνώστους.

από εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.