Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία έως τις 13 Νοεμβρίου και καθημερινώς θα τελείται η Θεία Λειτουργία, Ιερές Παρακλήσεις, Εσπερινός και κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κατασκευή, θεμελίωση και οργάνωση των νέων Παιδικών Κατασκηνώσεων στη Μαλακάσα, ανακοίνωσε η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

Ουρές σχηματίζουν οι πιστοί στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία προκειμένου να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη της Θεοτόκου «το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας».

Το ιερό κειμήλιο έφερε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ μετά την αθωώσή του για τις «ιερές» ανταλλαγές καθώς το εν λόγω κειμήλιο φυλάσσεται στη συγκεκριμένη Μονή του Αγίου Όρους. Ο κ. Εφραίμ, μάλιστα, τέλεσε την Δευτέρα και Αγρυπνία.

Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει στον ναό των Αγίων Αναργύρων μέχρι τις 13 Νοεμβρίου και, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας «καθημερινώς θα τελείται η Θεία Λειτουργία, Ιερές Παρακλήσεις, Εσπερινός και κάθε βράδυ Ιερά Αγρυπνία».

Σε άλλη ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας τονίζει ότι «στα πλαίσια της απολύτου ξεκάθαρης και διαφανούς διαδικασίας των οικονομικών εσόδων που αναμένεται να προκύψουν από την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας καθιστά δημοσίως γνωστό ότι τα έσοδα αυτά θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις άμεσες και έκτακτες οικονομικές ανάγκες και συγκεκριμένα για την κατασκευή, θεμελίωση και οργάνωση των νέων Παιδικών Κατασκηνώσεων, που προσφάτως απέκτησε νομίμως στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό την προσφορά αγάπης, διακονίας και κατήχησης προς τα παιδιά και τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας».

Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου: Άνευ προηγουμένου η προσέλευση του κόσμου-δεκάδες χιλιάδες

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.