Ήταν η μητέρα όλων των πονεμένων ψυχών της Αφρικής, στο πρόσωπο της έβρισκαν το στήριγμα για να συνεχίσουν τον αγώνα τους για επιβίωση.

Ο λόγος για την Εδεσσαία στην καταγωγή Θεανώ Μουσδελεκίδου που «πέταξε» προχθές για τους ουρανούς αφήνοντας πίσω της μεγάλο κοινωνικό έργο αλλά και ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

«Τι σημαίνει Ιεραποστολή; Να πεθάνεις στην Αφρική. (π. Κοσμάς Γρηγοριάτης). Στις 3 Μαρτίου Ιερά Μητρόπολη Κατάγκας αφιέρωσε έναν άγγελό της στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

Στις 3 Μαρτίου η ανά την Αφρική Ιεραποστολή έγινε φτωχότερη και συνάμα πιο πλούσια, μιας και έχει πρέσβειρα προς τον Κύριο ισχυρή.

Η Θεανώ Μουσδελεκίδου, η Ιεραπόστολος του σήμερα με την φλόγα αιώνων στην καρδιά της, η οποία υπήρξε η μαρτυρια- μαρτύριο τριών και πλέον δεκαετιών διακονίας για τους αδελφούς μας στην Μαύρη Ήπειρο, εκπλήρωσε κατά γράμμα ότι της είχε πει ο π. Κοσμάς. Καλό Παράδεισο και γρήγορη αντάμωση», σημείωσε με έμφαση αλλά και έκδηλη συγκίνηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.