Φανερώνει τις σκοτεινές προθέσεις της κυβέρνησης

Σε μια πρωτοφανή δήλωση με πολλές αναγνώσεις προχώρησε ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου. Ο κ. Φίλης αποπειράθηκε να διαχωρίσει με ύπουλο τρόπο την Ιεραρχία από το Σώμα της Εκκλησίας, εκτοξεύοντας την απειλή ότι «Εφόσον η Εκκλησία διεκδικεί πολιτικό ρόλο, θα αντιμετωπιστεί πολιτικά».

Αυτή η δήλωση δύναται να θεωρηθεί προάγγελος νέου γύρου προκλήσεων και επιθέσεων κατά της Εκκλησίας με την κυβέρνηση να στοχεύει στο να προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις των Ιεραρχών αλλά και προσπάθεια υπονόμευσης του έργου της Εκκλησίας διαμέσω της διαβολής.

Η πρόθεση δηλαδή η οποία διαφαίνεται από αυτή τη δήλωση είναι η εικονική ΄΄ταύτιση΄΄ της Ιεραρχίας με κομματικά στεγανά με σκοπό να μειωθεί, να πληγεί το κύρος της και να μην αποτελεί πρόβλημα στην κυβέρνηση.

Οφείλουν οι Ιεράρχες, οι κληρικοί και όλοι εμείς οι πιστοί να παραμείνουμε ενωμένοι και να κωφεύουμε στα ύπουλα κελεύσματα που μας θέλουν διασπασμένους με σκοπό να παίξουν εις βάρος μας και εις βάρος της χώρας ανέντιμα παιχνίδια.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.