Υπό το φόβο συγκεντρώσεων αρνητών και αντιεμβολιαστών αλλά και προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα συνωστισμού, οι παρελάσεις τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο κι αλλού, θα γίνουν υπό αστυνομικό κλοιό και με αυστηρά μέτρα. Θα γίνονται μέχρι και «περιπολίες» με drones!

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και εν μέσω ανησυχίας για την έξαρση της πανδημίας, θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι μαθητικές παρελάσεις για την 28ηΟκτωβρίου. Σε κάποιες περιοχές, όμως, λόγω επιδημιολογικού φορτίου, δεν θα γίνουν παρελάσεις.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα διαρκέσει μόνο μια ώρα και θα συμμετάσχουν μόνο στρατιωτικά τμήματα, εξαιτίας της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης στην πόλη. Η μάσκα είναι υποχρεωτική για όσους θα βρεθούν στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ στις 10:30 θα γίνει η κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα έχει πολλές… εκπλήξεις. Ο προγραμματισμός του ΓΕΕΘΑ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πτώσεις αλεξιπτωτιστών και παράδοση της ελληνικής σημαίας στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μαχητικά αεροσκάφη της ομάδας επιδείξεων «Ζεύς» θα πραγματοποιήσουν πτήσεις, ενώ φέτος θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις και το ιστορικό μαχητικό Spitfire, που θα πετάξει μαζί με μαχητικά αεροσκάφη F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.