Αναφέρει η Μητρόπολη:

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Λαμίας μετέβη το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προκειμένου να τελέσει το Ιερό μυστήριο του βαπτίσματος της κόρης του Διακόνου του Ναού π. Ανδρέου Κόλλια.

Το μυστήριο τελέσθηκε παρουσία πολλών συγγενών και φίλων, μεταξύ αυτών παρέστησαν και κληρικοί από την Αθήνα αλλά και την Μητρόπολή μας.

Η μικρή πήρε το όνομα Δέσποινα – Αργυρώ και ανάδοχος της ήταν η κα Μαρία Ανέστη θυγατέρα του π. Ισιδώρου Ανέστη, Εφημερίου του χωριού Κυρτώνη Φθιώτιδος.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον Διάκονο και την Διακόνισσα να τους ζήσει η Δέσποινα – Αργυρώ και να γίνει μια καλή χριστιανή, στους παππούδες, τις γιαγιάδες και σε όλους τους συγγενείς ευχήθηκε να την χαίρονται, ενώ στη νονά να είναι πάντα άξια!

Τη κόρη του Διακόνου Ανδρέου Κόλλια βάπτισε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Τη κόρη του Διακόνου Ανδρέου Κόλλια βάπτισε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Τη κόρη του Διακόνου Ανδρέου Κόλλια βάπτισε ο Φθιώτιδος Νικόλαος Τη κόρη του Διακόνου Ανδρέου Κόλλια βάπτισε ο Φθιώτιδος Νικόλαος

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.