Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου; Ο μοναδικός Πατέρας Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος τελεί κάθε χρόνο στον Ναό που ιερουργεί τρισάγιο, ονομαστικό για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και η Πρεσβυτέρα του, φτιάχνει στάρι. Καλό Παράδεισο να έχουν οι Νεκροί του Πολυτεχνείου και των βασανιστηρίων.

Επαναστατική ομιλία του π. Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου Δρ. Θεολογίας και Οικονομικών, από την εκπομπή «Ράδιο Παράγκα» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 17 Νοεμβρίου του 1996 για τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στη Χούντα και στο Πολυτεχνείο.

Στο χώρο ζωντανά ανάμεσα στους ομιλητές βρισκόταν ο πρόεδρος του κινήματος Χριστιανικής Δημοκρατίας κ. Εμμανουήλ Μηλιαράκης και ο διεθνολόγος κ. Γεώργιος Κασφίκης.

Τηλεφωνικά οι ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκολοχωρίου και καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ κ. Ανδρέας Νανάκης, ο αρεοπαγίτης κ. Ευάγγελος Κρουσταλάκης, οι καθηγητές κ. Νικόλαος Ζίας, κ. Παναγιώτης Χριστινάκης, κ. Ανδρέας Παναγόπουλος, κ. Άρης Πανώτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Προκόπιος και η κα. Μαρία Μπινιάρη.
Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου;

17 Νοέμβρη: Χούντα – Πολυτεχνείο. Η εκπομπή «Ράδιο Παράγκα» 17 Νοεμβρίου 1996 στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη 1973;

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.