Οι ειδικοί αναλύουν τα δεδομένα σε βάθος 5 - 7 ημερών. Αν διαπιστωθεί ότι έχουμε οδηγηθεί σε αύξηση των κρουσμάτων, θα υπάρχουν προληπτικά μέτρα νωρίτερα, πριν δούμε επιβάρυνση στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ», υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑΙ. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι καθυστερεί ακόμα οποιαδήποτε απόφαση για την επαναλειτουργία δραστηριοτήτων όπως το κυνήγι, το ψάρεμα και η μετάβαση σε χιονοδρομικά κέντρα.

Η επιστημονική κοινότητα στην προσπάθειά τής να ισορροπήσει στις απαιτήσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα ακορντεόν ήδη προβληματίζεται, αφού οι μεταλλάξεις του κορωνοϊού που «χτύπησαν» και την Ελλάδα καθώς και η αργή εξέλιξη του εμβολιασμού του πληθυσμού, θέτει υπό αίρεση ακόμα και το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του πρύτανη του ΕΚΠΑ, Αθανάσιου Δημόπουλου, «αν η αύξηση των κρουσμάτων συνεχιστεί και δούμε ότι αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, θα ληφθούν νέα μέτρα», ωστόσο δήλωσε πως τα δεδομένα, μετά και χθεσινή αύξηση των κρουσμάτων τα οποία ανήλθαν σε 843, πρέπει να αναλυθούν σε βάθος 5 – 7 ημερών.

Στην αναμονή χιονοδρομικά, ψάρεμα, μετακινήσεις – Ανασταλτικός παράγοντας η αύξηση των μεταλλαγμένων κρουσμάτων στη χώρα
Απομακρύνεται το σενάριο ανοίγματος της μετακίνησης από νομό σε νομό καθώς και κάθε συζήτηση για κυνήγι, ψάρεμα, χιονοδρομικά κέντρα, μετά και τη νέα αύξηση των κρουσμάτων.

Η αύξηση της κινητικότητας λόγω του λιανεμπορίου σε συνδυασμό με τα την αύξηση της θετικότητας στα κρούσματα πιθανότατα θα φέρει νέα περιοριστικά μέτρα παρά νέα ανοίγματα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.