Ι.Μ. ΤΑΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ

Το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, το πρωί τελέστηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στο χωριό Καμπί του Φαρμακά.
Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως, ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Νυχίδης, οι Οικονόμοι Πολύδωρος Πολυδώρου, ιερέας της κοινότητος, Λεόντιος Πέτρου, Μιχαήλ Φάττας, καθώς και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Στην προσφώνηση του ο πατήρ Πολύδωρος ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο πρωτίστως για την άδεια και ευλογία ανεγέρσεως του ιερού παρεκκλησίου, τους κτήτορες αλλά και γενικά όλους που συνέβαλαν το ελάχιστο για την αποπεράτωση του έργου. Ευχαρίστησε όλους που παρεβρέθηκαν στα θυρανοίξια.

Κατόπιν ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε στην αντιφώνηση του τον π. Πολύδωρου, ο οποίος όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, έκανε κάτι αξιόλογο, έβαλε καλούς στόχους και σκοπούς και τους πραγματοποίησε φτιάχνοντας αυτό το Παρεκκλήσιο μαζί με τους κατοίκους του χωριού αλλά και με τη συμβολή άλλων ευλαβών χριστιανών.

Στα θυρανοίξια παρεβρέθηκαν οι κοινοτάρχες των χωριών της περιοχής, κόσμος από τα γύρω χωριά καθώς και απόδημοι, οι οποίοι έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό, αλλά διαμένουν στην πόλη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.