Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου στο όνομα του Αγίου και Ενδόξου Αποστόλου Πέτρου, στην περιοχή "Ἀγιος Ιωάννης" Μυκόνου, με τη συμμετοχή των δύο Αρχιερατικών Επιτρόπων της νήσου, Πρωτοπρεσβυτέρων Πέτρου Μαραγκού και Βασιλείου Τζανιδάκη, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, Δημοτικών Συμβούλων και πολλών πιστών, οι οποίοι προσήλθαν να συνευχηθούν και να συγχαρούν την οικογένεια των κτητόρων, οι οποίοι ανήγειραν το Παρεκκλήσιο στη μνήμη της μητέρας τους.

Προς τους συναχθέντες πιστούς ομίλησε, με λόγο καλλιεπή και εκκλησιολογικά θεμελιωμένο ο κτήτωρ του Παρεκκλησίου.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη την ευσεβή οικογένεια των κτηρότων για τις καλές παρακαταθήκες, που κληροδοτεί στα παιδιά της, και ειδικώτερα το σεβασμό της μνήμης των κεκοιμημένων και την ανέγερση ιερών Παρεκκλησίων, που κατά εκατοντάδες περικοσμούν τη Μύκονο και στα Θυσιαστήρια των οποίων τελείται η λογική Λατρεία.
Απηύθυνε, προσέτι, εγκάρδιες ευχές προς τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μυκόνου και Δήλου, Πρωτοπρ. Πέτρο Μαραγκό για την αυριανή ονοματική του εορτή.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, του Θεού συνευδοκούντος, συνεχίζει το εξαγγελθέν ποιμαντικό και λειτουργικό του Πρόγραμμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.