Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει βόλτα στην αγορά όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της, κατέρρευσε.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει βόλτα στην αγορά μαζί με το μικρότερο παιδί της.

Περπατούσε στην πλατεία Κορνάρου, ενώ συνομιλούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της. Ξαφνικά κατέρρευσε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Μάταια η συγγενής την καλούσε να απαντήσει. Σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας επικοινώνησε με την Αστυνομία προκειμένου να ενημερώσει ότι κάτι συνέβη στην 44χρονη. Την ίδια ώρα πολίτες είχαν καλέσει στο 166.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κλήθηκαν στο σημείο για να κρατήσουν το 6χρονο παιδί όσο διασώστες του ΕΚΑΒ παραλάμβαναν τη μητέρα του, ενώ άμεσα ενεργοποιήθηκε και ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο για το παιδάκι βρέθηκαν και στελέχη της ΟΑΣΗ (Ομάδας Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου). Το αγοράκι παρέλαβε τελικά συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.