Σε συνέντευξή του στον Real Fm, ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι φέτος το Πάσχα δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα σουβλίσουμε τα αρνιά στις αυλές μας και δεν θα πάμε στις εκκλησιές μας.

«Έχουμε την πίστη μέσα μας. Θα γιορτάσουμε και του χρόνου και την επόμενη χρονιά αρκεί να έχουμε κοντά μας τους αγαπημένους ανθρώπους μας. Ας σουβλίσουμε, λοιπόν, τον κορωνοϊό φέτος μένοντας στο σπίτι και παίρνοντας τα μέτρα προστασίας», είπε ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνουν Θείες Λειτουργίες από τη Κυριακή των Βαΐων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα κεκλεισμένων των θυρών. «Την επόμενη εβδομάδα, το θέμα θα απασχολήσει την Επιτροπή των ειδικών και θα υπάρξει εισήγηση προς την Κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Πέτσας: Πήραμε γρήγορα μέτρα αλλά δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι επειδή πήραμε στην Ελλάδα γρήγορα, αυστηρά μέτρα τα οποία ακολούθησαν οι Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, πάμε πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. «Δεν πρέπει, όμως, να υπάρξει εφησυχασμός. Πρέπει να ακολουθούμε συνεχώς τις οδηγίες των ειδικών και να μένουμε στο σπίτι.

Αυτό είναι το καλύτερο όπλο που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, μπορούμε να γίνουμε ήρωες μένοντας στο σπίτι μας. Σώζουμε ανθρώπινες ζωές μένοντας σπίτι μας», επισήμανε ενώ είπε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των μέτρων όσον αφορά τον αριθμό των μετακινήσεων και το χρονικό περιορισμό τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.