ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.

Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνευχήθηκε σήμερα το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Παταπίου, στην Άνω Μερά Μυκόνου, κατα την τέλεση της Θ. Λειτουργίας, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αρχιμ. Αλεξίου Παπαδόπουλου και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Άνω Μεράς και Παλαιοκάστρου Πρωτοπρ. Βασιλείου Τζανιδάκη, και τέλεσε ιερό Μνημόσυνο, το οποίο εἰχαν προευπρεπίσει οι Πατέρες, στη μνήμη του αειμνήστου φίλου και πολυτίμου συνεργάτη του Δημητρίου Τσώλη, επί τη συμπληρώσει έξι μηνών από της αδοκήτου εκδημίας του.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ανεφέρθη στη μεγάλη αφιλοκερδή προσφορά του εκλιπόντος προς την Ιερά Μητρόπολη και την Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής και κάλεσε τους παρισταμένους να προσεύχονται για την ανάπαυση της ψυχής του ιδίου και των γονέων του.
Τέλος, και για πολλοστή φορά συνεχάρη τους Μυκονίους για την πίστη τους προς την Εκκλησία, την αφοσίωσή τους στις πατρώες παραδόσεις και την πάντοτε αθρόα και μετ’ απροσποιήτου ευσεβείας συμμετοχής τους στις ιερές ΑκολΟουθίες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.